bestuur bedrijventerreinvereniging

Nieuwe voorzitter bij Iebeve (Ieperse Bedrijvenvereniging)

Nieuwe voorzitter bij Iebeve (Ieperse Bedrijvenvereniging)

Na 6 jaar voorzitterschap gaf Peter Van de Vyvere de fakkel door aan de nieuwe voorzitter Pieter Marchand. Dit gebeurde reeds virtueel in de eerste helft van dit jaar, maar door de COVID-19 perikelen kon dit nog niet live bevestigd worden. Op de Iebeve summerdrink begin juli, werd de overdracht dan toch officieel bekrachtigd. Peter werd hartelijk bedankt voor zijn inzet tijdens de voorbije jaren en blijft zeer actief in het bestuur. Pieter beloofde zich ten volle in te zetten voor de bedrijvenvereniging die blijft ijveren voor belangrijke speerpunten zoals een veilig bedrijventerrein, een betere mobiliteit en betaalbare opleidingen.

Vanuit POM West-Vlaanderen bedanken wij Peter voor zijn enthousiaste inzet voor Iebeve en wensen wij Pieter alle succes en steun toe bij de verdere uitbouw van de bloeiende bedrijventerreinvereniging.

Contactgegevens: 

Bestuur van de VZW OJM overhandigt een memorandum aan de toekomstige burgemeester Tollenaere

Bestuur van de VZW OJM overhandigt een memorandum aan de toekomstige burgemeester Tollenaere

Het bestuur van de VZW OJM, ondernemingsvereniging industrieterrein Jagersborg in Maaseik, overhandigt een memorandum aan de toekomstige burgemeester Johan Tollenaere en toekomstige schepenen Marc Vereecken en Edgard Stijven. Dit initiatief geldt als een uitnodiging voor een goede samenwerking en om de dialoog met de nieuwe bestuursploeg al op gang te brengen op de meest open en constructieve manier.

Praktijkvoorbeelden van succesvolle BTM-trajecten uit de provincie Antwerpen

Praktijkvoorbeelden van succesvolle BTM-trajecten uit de provincie Antwerpen

Samenwerkingsinitiatieven op bedrijventerreinen kunnen uiteenlopende financiële, economische, ecologische en maatschappelijke voordelen genereren. POM Antwerpen vindt het belangrijk om die troeven te versterken. In de brochure 'Van netwerking tot nachtbewaking. De dynamiek van bedrijventerreinmanagement' laat POM Antwerpen een aantal bedrijventerreinverenigingen en lokale besturen aan het woord. We komen te weten welke succesvolle BTM-trajecten werden doorlopen en hoe de bedrijventerreinverenigingen de toekomst zien. Voor wie concreet aan de slag wil gaan zijn er een aantal nuttige tips. Ook de Vlaamse overheid komt aan het woord, als toonaangevende stimulator van bedrijventerreinmanagement.

Contactgegevens: 

Peter Carpentier, POM Antwerpen
peter.carpentier@pomantwerpen.be
03 240 68 35